Hva leter du etter?

Om oss

Helmr er et av landets ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett. Hos oss møter du advokater med erfaring fra begge sider av bordet.

Om oss

Helmr er et av landets ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett. Hos oss møter du advokater med erfaring fra begge sider av bordet.

Vårt hovedsatsningsområde er arbeidslivsjuss, men vi bistår næringslivet innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Klientporteføljen spenner fra internasjonale konserner, statlige og kommunale virksomheter, store til små bedrifter, ideelle organisasjoner, fagforeninger og privatpersoner. Mangfoldet av klienter gir bred bransjekunnskap og erfaring i å sette oss i en klientens rammebetingelser uavhengig av sektor.

Vi tilbyr juridisk rådgivning, kurs og seminarvirksomhet, samt prosedyre og tvisteløsning for domstolene. Vi er fast samarbeidspartner for HR Norge, og holder kurs og foredrag for virksomheter i alle sektorer. I tillegg har vi lange og gode tradisjoner for å skrive lærebøker i arbeidsrett.

Vi har i flere år blitt rangert som et av landets fremste firma innen arbeidsrett av Legal 500 og Chambers and Partners. Vi har også et avdelingskontor på Tynset som tilbyr juridiske tjenester innen de fleste fagområder til næringslivet, offentlige virksomheter, lag, foreninger og privatpersoner i Fjellregionen.

Ta kontakt dersom du eller din virksomhet trenger advokatbistand!

featured image

Karriere

Helmr skal være en god arbeidsplass med et sterkt faglig miljø, hvor alle ansatte ivaretas sosialt i forhold til den enkeltes livssituasjon og faglig i forhold til den enkeltes erfaring og utviklingsmuligheter.

Ledige stillinger og studenttilbud

Oppdragsvilkår

1. Innledning
2. Etablering og gjennomføring av oppdraget
3. Salærberegning og fakturering
4. Ekstern dekning av sakskostnader
5. Klientmidler
6. Helmr sitt ansvar
7. Behandling av informasjon
8. Klage
9. Lovvalg og jurisdiksjon
10. Revisjon av oppdragsvilkår

Kontakt oss

Besøk:
St. Olavs gate 27, Oslo
Parkveien 17A, Tynset
PB 1234, Vika, 0110 Oslo