Hva leter du etter?

Om oss

Helmr er et av landets ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett. Hos oss møter du advokater med erfaring fra begge sider av bordet.

Om oss

Helmr er et av landets ledende advokatfirmaer innen arbeidsrett. Hos oss møter du advokater med erfaring fra begge sider av bordet.

Vårt hovedsatsningsområde er arbeidslivsjuss, men vi bistår næringslivet innenfor alle forretningsjuridiske fagområder. Kundeporteføljen spenner fra internasjonale konserner, statlige og kommunale virksomheter, store og små bedrifter, ideelle organisasjoner, fagforeninger og privatpersoner.

Fra vårt avdelingskontor på Tynset tilbyr vi juridiske tjenester til hele Fjellregionen innen de fleste fagområder.

Sammen med HR Norge holder vi kurs og foredrag for virksomheter i alle sektorer. I tillegg er mange av våre advokater forfattere av lærebøker i arbeidsrett. Legal 500 og Chambers and Partners har gjennom flere år rangert oss blant landets fremste arbeidsrettsfirmaer. I samarbeid med våre kolleger i L&E Global håndterer vi arbeidsrettslige utfordringer på tvers av landegrenser.

Arbeidslivsjuss handler ikke bare om juss, men også om menneskene i organisasjonen. Vi er derfor samlokalisert med arbeids- og organisasjonspsykologene i Level2. Sammen bistår vi arbeidsgivere med organisasjonsutvikling, omstillinger, nedbemanninger og håndtering av varslings- og konfliktsaker.

Ta kontakt med oss dersom du eller din virksomhet trenger hjelp!

featured image

Karriere

Helmr skal være en god arbeidsplass med et sterkt faglig miljø, hvor alle ansatte ivaretas sosialt i forhold til den enkeltes livssituasjon og faglig i forhold til den enkeltes erfaring og utviklingsmuligheter.

Ledige stillinger og studenttilbud

Oppdragsvilkår

1. Innledning
2. Etablering og gjennomføring av oppdraget
3. Salærberegning og fakturering
4. Ekstern dekning av sakskostnader
5. Klientmidler
6. Helmr sitt ansvar
7. Behandling av informasjon
8. Klage
9. Lovvalg og jurisdiksjon
10. Revisjon av oppdragsvilkår

Kontakt oss

Besøk:
St. Olavs gate 27, Oslo
Parkveien 17A, Tynset
PB 1234, Vika, 0110 Oslo