Hva leter du etter?

Norsk eller utenlandsk rett? Vi hjelper deg uansett!

Norsk eller utenlandsk rett? Vi hjelper deg uansett!

Visste du at Helmr gir advokatbistand over hele verden? Som medlem av L&E Global hjelper vi våre kunder med arbeidsrettslige problemstillinger som strekker seg over landegrenser. L&E Global er et verdensledende nettverk som består av arbeidsrettsfirmaer i mer enn 80 land fordelt på seks kontinenter. I tillegg har vi faste samarbeidspartnere i de landene vi ikke har egne kontorer. Sammen bistår vi nasjonale og internasjonale virksomheter med arbeidsrettslige problemstillinger på tvers av landegrenser og jurisdiksjoner.

For å hjelpe deg med å løse rettsspørsmål med internasjonale berøringspunkter, samler vi et internasjonalt team med nødvendig ekspertise. Som del av L&E Global tilbyr Helmr en «one-stop-shop»-løsning for alle dine arbeidsrettslige behov. Du forholder deg direkte til din norske advokat i Helmr, samtidig som vi sørger for at du får topp lokal ekspertise i de landene du trenger bistand.

Har du noen spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon om L&E Global-samarbeidet, kan du ta kontakt med Håkon eller Linnea.

Publisert 4. september 2023