Hva leter du etter?

Karriere

Helmr er alltid på utkikk etter kloke hoder. Er du vår neste advokatfullmektig eller advokat?

Karriere

Helmr er alltid på utkikk etter kloke hoder. Er du vår neste advokatfullmektig eller advokat?

Helmr skal være en god arbeidsplass med et sterkt faglig miljø, hvor alle ansatte ivaretas faglig og sosialt tilpasset den enkeltes erfaring, utviklingsmuligheter og livssituasjon.

Vi legger vekt på god karriereplanlegging med klare mål og størst mulig forutsigbarhet for den enkelte. Helmr har tre nivåer for ansatte jurister; advokatfullmektig, fast advokat og senioradvokat. Målsettingen er at flinke advokater og fullmektiger skal kunne utvikle sin kompetanse og praksis ved en langsiktig tilknytning til vårt firma.

Hos oss vil du oppleve en arbeidshverdag preget av kolleger med et stort faglig engasjement i et uformelt, men likevel høyt profesjonelt miljø. Våre klienter spenner over et vidt spekter fra store private og statseide virksomheter, kommuner, mindre virksomheter til fagforeninger og ideelle organisasjoner samt fra øverste leder til enkeltpersoner som er berettiget fri rettshjelp. Våre advokater må derfor ha glede av å kommunisere med ulike type mennesker i ulike roller og livssituasjoner.

Vi er stadig på jakt etter gode hoder og mottar fortløpende søknader, både fra studenter og ferdig utdannede jurister. Ønsker du å jobbe hos oss, send oss gjerne en åpen søknad på e-post til Terje Gerhard Andersen. Vi ser frem til å høre fra deg!